ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ


 

Η WIND Ελλάς είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Μέσα στα 24 χρόνια λειτουργίας της, η WIND καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Κινητής, Σταθερής & Internet στους πελάτες της με κύρια χαρακτηριστικά την απλότητα, την αξιοπιστία και την ευελιξία.

Ήδη από την ίδρυση της ως σήμερα, έχει επενδύσει 2,8 € δις. για τη δημιουργία υποδομών, υλοποιώντας ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά επενδυτικά προγράμματα της Ελλάδας. Ιδιαίτερα την πενταετία 2010 – 2015, η WIND Ελλάς επένδυσε 570 εκατ. Ευρώ για την ανάπτυξη δικτύων νέας γενιάς , υλοποιώντας μάλιστα την ταχύτερη ανάπτυξη δικτύου 4G στην Ευρώπη κατά το έτος 2015. Χάρη στις εντατικές επενδύσεις, η διάθεση υπηρεσιών 4G (LTE) κάλυψε μέσα σε 20 μήνες το 75% του πληθυσμού με προοπτική να αγγίξει το 100% έως το 2018. Η εξαιρετικά ποιοτική υποδομή κορμού IP στο σταθερό δίκτυο της WIND - η οποία φτάνει το 70% των εγκατεστημένων τηλεφωνικών γραμμών σε όλη τη χώρα με 250 συν-εγκαταστάσεις σε τηλεπικοινωνιακούς κόμβους που καλύπτουν Αθήνα, Θεσσαλονίκη και 80 ακόμη πόλεις σε 48 νομούς - συνδυάζεται πλέον με το LTE στην κινητή τηλεφωνία και η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της συνολική εμπειρία σταθερής και κινητής ευρυζωνικότητας (Broadband Everywhere). Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει τη στρατηγική επιλογή της να επενδύσει περαιτέρω σε δίκτυα νέας γενιάς τόσο στην κινητή (LTE), όσο και τη σταθερή (VDSL, FTTx) με περισσότερα από μισό δις. ευρώ την πενταετία μέχρι το 2020 επιδιώκοντας να τοποθετηθεί δυναμικά στην παροχή πακέτων σύγκλισης στους πελάτες της: κινητή, σταθερή, Internet και Περιεχόμενο.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της WIND είναι διαθέσιμα σε κάθε σημείο της χώρας, μέσω της αλυσίδας καταστημάτων WIND σε όλη την Ελλάδα καθώς και των καταστημάτων Public.
Η WIND ξεχωρίζει επιπλέον για την κοινωνική της προσφορά, υλοποιώντας το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας “Στην Πράξη” με πληθώρα δράσεων που επικεντρώνονται στους άξονες Αγορά, Περιβάλλον, Κοινωνία και τους Ανθρώπους της.

www.wind.gr
www.facebook.com/windhellas
http://twitter.com/windhellas
 

 

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ


ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


         

Θεσμικός Υποστηρικτής   

         

 
ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

    

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
 
 

    

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

     

 

                   Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος"

Γραφείο Μαραθωνίου, Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, Θεσσαλονίκη, 54638
Τηλ: 2310200360, fax: 2310200361 - email: info@atgm.gr