Welcome visitor you can log in or create an account

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Η WIND Ελλάς ιδρύθηκε το 1992 και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά τον Ιούνιο του 1993, οπότε και πραγματοποιήθηκε η πρώτη κλήση από κινητό στη χώρα μας. Μέσα στα 20 χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας και παρουσίασε καινοτομικά προϊόντα που άλλαξαν τα δεδομένα στην επικοινωνία των καταναλωτών. Συνολικά οι μέχρι σήμερα επενδύσεις της εταιρείας σε υποδομές και νέες τεχνολογίες ξεπερνούν τα €2,2 δις και η WIND έχει εδραιωθεί στην ελληνική αγορά ως ο μόνος πάροχος που προσφέρει Επικοινωνία Για Όλους, καθώς με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της καλύπτει όλες τις ανάγκες επικοινωνίας, στην κινητή και τη σταθερή τηλεφωνία καθώς και το Internet.

Παρά τις συνθήκες ύφεσης που χαρακτηρίζουν την ελληνική οικονομία αλλά και τον κλάδο τηλεπικοινωνιών, η WIND Ελλάς συνεχίζει να επενδύει σε δίκτυα και υποδομές. Το 2011, η εταιρεία κατέβαλλε εκτάκτως από ίδια κεφάλαια το ποσό των 92,3€ εκατ. στην ελληνική πολιτεία για την ανανέωση της άδειάς χρήσης ραδιοσυχνοτήτων για τα 900MHz ενώ παράλληλα  ξεκίνησε τον εκσυγχρονισμό του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα , ώστε να προσφέρει στους συνδρομητές της πραγματική εμπειρία κινητής ευρυζωνικότητας με ταχύτητες ως και 42 Mbps. Το έργο αυτό συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στο πλαίσιο των επενδύσεων που υλοποιεί η WIND.

Ενισχύοντας την αναπτυξιακή πορεία της, τον Σεπτέμβριο του 2012 η WIND σύναψε στρατηγική συνεργασία με τον  Όμιλο Εταιριών Πάνου Γερμανού για την αποκλειστική διάθεση του συνόλου των υπηρεσιών της από το δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου (Public, Multirama, κα). Η στρατηγική αυτή συνεργασία, επισφραγίζει τη δυναμική της WIND ως ο μοναδικός ολοκληρωμένος πάροχος στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών.  
  


Στα αθλητικά κανάλια της Nova, oι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες της Superleague, της Basketleague, της Volleyleague, του Champions League, του Europa League και της Euroleague-Basketball. Μπορούν δηλαδή να απολαμβάνουν κάθε στιγμή αγωνιστικής δράσης της αγαπημένης τους ομάδας, στα κορυφαία πρωταθλήματα της χώρας και στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Εκτός όμως από ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ τα κανάλια Novasports προβάλλουν αθλητικό θέαμα τένις, στίβου, γυμναστικής, γκολφ, μηχανοκίνητων και πολλών ακόμη σπορ, από όλον τον κόσμο. Και όλα αυτά με την τεχνογνωσία και την εμπειρία 20 χρόνων, με το καλύτερο και πληρέστερο δημοσιογραφικό επιτελείο και με συνεχείς καινοτομίες και πρωτιές.

Novasports, Όλα για την ομάδα σου!
 


 


Η DHL Express Ελλας Α.Ε. στηρίζει το Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» ως Επίσημος Υποστηρικτής, καθώς οι αρχές της ισότητας, της προσπάθειας και της συμμετοχής που χαρακτηρίζουν το Μαραθώνιο Αγώνα, διέπουν την εταιρεία και όλες τις δραστηριότητές της τόσο σε τοπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά εδώ και 34 χρόνια, συνδυάζοντας την παγκόσμια δύναμη και το διεθνές δίκτυο της DHL που ενώνει 220 χώρες και περιοχές, με την εξαιρετική τεχνογνωσία που διαθέτει για την τοπική αγορά. Υπήρξε η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της στην Ελλάδα και παραμένει στην κορυφή, εστιάζοντας στην εξυπηρέτηση των πελατών της και επενδύοντας συνεχώς στην εκπαίδευση του προσωπικού της. Η εταιρεία έχει αποκτήσει σημαντική τεχνογνωσία στην παροχή υπηρεσιών για εξειδικευμένες ανάγκες ταχυμεταφοράς προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις συγκεκριμένων επιχειρηματικών κλάδων, όπως για παράδειγμα οι εταιρείες υψηλής τεχνολογίας & τηλεπικοινωνιών, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οι ναυτιλιακές εταιρείες και οι επιχειρήσεις ένδυσης, υπόδησης κ.α.

Η DHL, ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφοράς παγκοσμίως και μέλος του Ομίλου Γερμανικών Ταχυδρομείων (Deutsche Post DHL), αποδέχεται την κοινωνική της ευθύνη χρησιμοποιώντας τη γνώση και την παγκόσμια παρουσία της με σκοπό την θετική συνεισφορά στην κοινωνία και στο περιβάλλον, υποστηρίζοντας την προστασία του κλίματος, τη διαχείριση καταστροφών και την εκπαίδευση.Με σταθερή παρουσία για πάνω από 25 χρόνια το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά το 1989. Προϊόν της Coca – Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6x1,5lt και 12x500ml). Tο 2005 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml), Το 2006, λάνσαρε επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. Με προσανατολισμό την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει με δράσεις τον αθλητισμό, την κοινωνία όσο και το περιβάλλον.


 


 


Χορηγός Τεχνολογίας

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία στην ελληνική αγορά το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής της LG Electronics, Inc. παγκόσμιου ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Στόχος της εταιρείας είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre - και after sales.

Έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η LG Electronics έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία, τις οικιακές συσκευές και την κινητή τηλεφωνία.

Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED.

Με καινοτόμα προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας και συναρπαστικές δραστηριότητες, η LG Electronics Hellas θα υποστηρίξει δυναμικά τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, σαν χορηγός τεχνολογίας, με στόχο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες. Για την LG η ζωή είναι πιο ωραία όταν συμμετέχεις σε πρωτοβουλίες που προάγουν αξίες, όπως ο αθλητισμός και ο πολιτισμός, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν στην κοινωνία όπου δραστηριοποιούμαστε.
 

12ος Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος"

Γραφείο Μαραθωνίου, Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο
Θεσσαλονίκη, 54638 Τηλ: 2310200360, fax: 2310200361
email: info@alexanderthegreatmarathon.org
 
 
 
Αποκλειστικός Τηλεοπτικός Φορέας Media Partner