ΝΕΑ

Πρόσκληση στην ετήσια εκδήλωση της «Ημέρας του Μαραθωνίου»

  • Published in
Ο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ και η Οργανωτική Επιτροπή του Stoiximan.gr 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και του Protergia 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την ετήσια εκδήλωση της «ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ» προς τιμήν των Συντελεστών και των Θεσμικών και Εθελοντικών Φορέων Υποστήριξής τους. Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, ώρα 18:00 αίθουσα Μωρίς Σαλτιέλ, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθήσει δεξίωση στον ίδιο χώρο.

Δημιούργησε το δικό σου “Running Team” και ζήσε τη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!

  • Published in

Η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή πλησιάζει και ήρθε η στιγμή για να δημιουργήσεις τη δική σου ομάδα και να συμμετάσχεις μαζί με όλη την παρέα σου στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την Κυριακή 1 Απριλίου!

Περισσότερα

Σημαντική παρουσία και διεθνής διαφήμιση για τον «Μέγα Αλέξανδρο» και τον «Νυχτερινό» στη Βιέννη

  • Published in

Οι δράσεις για τη διεθνή προβολή των δύο μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων της Βόρειας Ελλάδας, με στόχο την προσέλκυση συμμετοχών από το εξωτερικό στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» της 1ης Απριλίου 2018 και στον Protergia 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης της 13ης Οκτωβρίου 2018, και παράλληλα την ανάδειξη και καθιέρωση της Θεσσαλονίκης ως κέντρου αθλητικού τουρισμού, συνεχίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο στη Βιέννη, στο πλαίσιο της δράσης του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης «Διπλωματία των Πόλεων».

Περισσότερα

Θα σε συναρπάσει... Θα σε συγκινήσει... Θα σε κατακτήσει! Δες το teaser video του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»!

  • Published in

Η μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας έρχεται, πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά, για να εμπνεύσει, να κινητοποιήσει και να ξεσηκώσει τους χιλιάδες δρομείς, που θα αφεθούν στη μαγεία του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και θα απολαύσουν άλλη μία εμπειρία ζωής!

Δείτε το teaser της διοργάνωσης, μπείτε στον ρυθμό και δηλώστε άμεσα συμμετοχή, εξασφαλίζοντας έγκαιρα τη δική σας θέση στην εκκίνηση:  

Περισσότερα

«Μέγας Αλέξανδρος» και «Νυχτερινός» στο Greek Travel Pages

  • Published in

Τον ξεχωριστό χαρακτήρα των δύο μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων της Βόρειας Ελλάδας ανέδειξε μέσα από συνέντευξή της στον εξειδικευμένο δικτυακό τόπο τουριστικού ενδιαφέροντος Greek Travel Pages η πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου ΜΕΑΣ Τρίτων, κα Χριστίνα Καραμίχου, η οποία παρουσίασε τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου ο επερχόμενος Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» της 1ης Απριλίου 2018, αλλά και ο Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης της 13ης Οκτωβρίου 2018 να συνοδευθούν από μεγέθη-ρεκόρ σε ό,τι αφορά στην συμμετοχή δρομέων από το εξωτερικό.

Η συνέντευξη της κας Καραμίχου και του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αλέξανδρου Θάνου παραχωρήθηκε στο περιθώριο της απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας της αντιπροσωπείας των δύο διοργανώσεων στη Διεθνή Ταξιδιωτική Έκθεση του Λονδίνου (World Travel Market London), όπου εκ μέρους των δύο διοργανώσεων παρέστη επίσης ο Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Χριστόφορος Αϊβαζίδης. Εκεί, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε βίντεο-παρουσίαση του «Μεγάλου Αλεξάνδρου» και του «Νυχτερινού» σε πλήθος ταξιδιωτικών πρακτόρων και εξειδικευμένων ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα.

Διαβάστε ΕΔΩ την συνέντευξη που παραχώρησαν η κα Καραμίχου και ο κ. Θάνος στο Greek Travel Pages

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

 

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
 
ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ  

 
 

                   Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος"

Γραφείο Μαραθωνίου, Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, Θεσσαλονίκη, 54638
Τηλ: 2310200360, fax: 2310200361 - email: info@atgm.gr