ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Ο εθελοντισμός αποτελεί ίσως το σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας του Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και τα στελέχη του κερδίζουν τον σεβασμό και την αναγνώριση από τους συμμετέχοντες δρομείς. Η ανιδιοτελής αφοσίωση και οι πολύτιμες υπηρεσίες τους συμβάλουν στην συνεχώς ανοδική πορεία της διοργάνωσης και στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, τόσο των δρομέων όσο και των υποστηριζόμενων φορέων κοινωνικής προσφοράς.

Οι εθελοντές ευαισθητοποιούνται και μοιράζουν απλόχερα το χαμόγελο, την αγάπη και την προθυμία τους κατά την περίοδο προετοιμασίας, καθώς και την ημέρα των αγώνων, στους παρακάτω τομείς εθελοντικής προσφοράς:

Περίοδος Προετοιμασίας Διοργάνωσης
- Υποδοχή αθλητών και προσκεκλημένων
- Προετοιμασία εξοπλισμού των δρομέων και υλικού της διοργάνωσης
- Κέντρο εγγραφών

Ημέρα του Αγώνα
- Εκκινήσεις Μαραθωνίου, Δρόμων Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10 και 5 χλμ, Δρόμος 1000μ μαθητών Δημοτικών Σχολείων. (προετοιμασία διαδρομής και τομείς εκκίνησης δρομέων, παραλαβή προσωπικών αντικειμένων δρομέων)
- Διάσωση - Ασφάλεια διαδρομών
- Λειτουργία σταθμών τροφοδοσίας
- Τερματισμός (μοίρασμα ισοθερμικών κουβερτών, παράδοση αναμνηστικών μεταλλίων, τροφοδοσία αθλητών, παράδοση προσωπικών αντικειμένων δρομέων, όδευση δρομέων)
- Ιατρικές Υπηρεσίες (γιατροί, φυσιοθεραπευτές, κ.α.)

Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί ισχυρός πυρήνας εθελοντών που στηρίζουν την διοργάνωση και τις δράσεις της και είναι αυτός που δίνει το παρόν στο σύνολο των αθλητικών, πολιτιστικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων, αναδεικνύοντας την Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και τη χώρα μας, όχι μόνο αθλητικά αλλά και κοινωνικά, πολιτιστικά, ιστορικά και φυσικά τουριστικά.
Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση για νέα μέλη της οικογένειας μας, γιατί αυτήν την διοργάνωση έτσι την νιώθουμε, κομμάτι της ζωής μας. Εντάσσουμε σε αυτήν εθελοντές που είναι υπεύθυνοι, αφοσιωμένοι, και που πραγματικά θέλουν να κάνουν τη διαφορά ώστε να αναδείξουν το ανθρώπινο πρόσωπο και τις αξίες του Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, του δικού τους Μαραθωνίου.
Ελάτε μαζί μας !


Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε  στο 69 0911 0912, 6932708404, ή στο τηλ: 2310200360
Υπεύθυνος Εθελοντισμού: Κωνσταντίνος Τσιγκαράς, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφείο Mαραθωνίου, Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, Θεσσαλονίκη, 54646
τηλ: 2310200360, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ


ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


         

Θεσμικός Υποστηρικτής   

         

 
ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

    

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
 
 

    

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

     

 

                   Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος"

Γραφείο Μαραθωνίου, Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, Θεσσαλονίκη, 54638
Τηλ: 2310200360, fax: 2310200361 - email: info@atgm.gr